Wednesday, May 20, 2015

Perhatian Kepada Pengusaha Homestay Seluruh Malaysia
Teks : Zaila Mohamad
Imej : Koleksi ABDR

Assalamualaikum,

Perhatian buat semua pemilik homestay walau di mana anda berada. Jika mahu mengiklankan servis homestay anda bersama kami di Akademi Bekerja Di Rumah (ABDR), di sini lah tempatnya. Kenapa perlu mengiklankannya bersama kami?

Saya tahu ramai pemilik homestay terdiri daripada mereka yang sibuk dan tidak punyai masa untuk mempromosikan servis mereka. Jadi, berikan kami peluang dengan membeli slot pengiklanan hak milik kekal di dalam jaringan ABDR yang semakin berkembang ini. Setiap iklan akan diletakkan di dalam pautan setiap blog pelajar ABDR. Tahukah anda yang semakin banyak pautan iklan kita di dalam internet, maka semakin senanglah iklan kita akan disiarkan di dalam enjin carian seperti google atau enjin carian yang lain.

Jadi, jom beriklan bersama kami. Hanya bayar sekali sahaja dan biarkan jaringan ABDR yang bekerja setiap hari. Jika mahu meletakkan iklan, boleh hubungi saya melalui :

e-mel : zailamohamad@yahoo.com
Sms / WA : 012-970 6828
Facebook : Zaila Mohamad

Jangan lepaskan peluang ini. Iklan anda akan disiarkan di laman blog Senarai Homestay Malaysia. Semua carian mengenai homestay akan tertumpu di situ.

Sehingga bertemu lagi. Salam kejayaan buat semua

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget